2022 Konférénsi Pangwangunan strategis

Hebei ze bo téhnologi biologis co., LTD.Diayakeun kamari 2022 pasamoan strategis customer gawé babarengan ngembangkeun proyék taunan, konferensi, manajer pikeun ngadegkeun rencana ngembangkeun lengkep dina 2022, sarta affirms relevan saprak efektivitas operasi sarta efisiensi tim proyék pikeun ngahontal skéma proyék, sarta salajengna terus ngalakukeun a pakasaban alus dina layanan palanggan, deepen kerjasama strategis nempatkeun maju tilu sarat:
Kahiji, urang kudu ningkatkeun posisi urang jeung deeply ngartos significance tina layanan palanggan strategis.Tetep deukeut kontak jeung konsumén strategis, nyadiakeun layanan leuwih berharga, sacara sistematis ngamajukeun operasi sistem proyék customer strategis sarta budidaya konsumén strategis, sarta ngawangun kuat "yayasan" jeung "luhureun" tina séktor kimiawi.

Kadua, urang kedah sacara efektif ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa.Urang kedah nguatkeun eling inovasi jasa urang jeung kamampuhan kreasi nilai, timely ngabales kabutuhan konsumén strategis dina inovasi gabungan, produk jeung ngembangkeun aplikasi, sarta ngaronjatkeun pangaruh brand sinopec sarta pangabisa kreasi nilai dina deepening gawé babarengan jeung konsumén strategis di subsectors.

Katilu, pikeun nguatkeun rojongan pikeun proyék gawé babarengan customer strategis, terus ngaronjatkeun mékanisme operasi proyék.Sadaya departemén kedah nangtung dina jangkungna sakabéh industri kimia, akurat ngaidentipikasi tungtutan inti konsumén, ulikan timely tur ngabales kaperluan konsumén 'dina sumberdaya, keuangan, kawijakan, téhnologi jeung aspék séjén, éféktif ngaleungitkeun titik nyeri konsumén 'sarta nyieun amis. titik pikeun gawé babarengan.Departemen Kerjasama Strategis wajib ngatur latihan husus dina manajemen proyék pas mungkin, sarta terus ngaoptimalkeun manajemén obyektif, manajemén prosés jeung mékanisme assessment proyék.

Tungtungna, sadayana ngungkabkeun harepanana pikeun usaha babarengan dina Taun Anyar sareng ngadamel kontribusi anu langkung ageung pikeun ngawangun perusahaan janten panyadia jasa komprehensif perdagangan kimia dunya.Dina 2022, kami bakal salawasna ngamajukeun inovasi ilmiah sareng téknologi sareng ningkatkeun kapasitas nyiptakeun nilai.Di dunya ayeuna, industri kimia parantos bergeser tina didorong ku sumber daya sareng investasi janten didorong ku inovasi, langkung nengetan kana pamekaran produk sareng téknologi anyar.


waktos pos: Mar-16-2022